Email
akk@rks-gov.net

Adresa
Rr. "ARBËNOR E ASTRIT DEHARI", nr. 25,
10000 Prishtinë

Nr Kontaktues
+38338512353

-------------------------------------------------------------------------------------------

PRANIMI DHE TRAJTIMI I RASTEVE TË SINJALIZIMIT

Zyrtari përgjegjës për Sinjalizim sipas Ligjit Nr.06L-085
për Mbrojtjen e Sinjalizuesve:
Edona Kutllovci - Durmishi
Telefoni: 038 512 351
E-mail: Edona.Kutllovci@rks-gov.net


Kontakti ZKK

Kontaktet e Zyrave Kadastrale Komunale

NR Komuna Drejtori për kadastër Nr. Kontaktues E-maili zyrtar
1 Deçan Agron Muslijaj +383 XX XXX XXX agron.muslijaj@rks-gov.net
2 Dragash Bean Hadziasan +383 XX XXX XXX bean.hadziasan@rks-gov.net
3 Ferizaj Sabri Murseli +383 XX XXX XXX sabri.a.murseli@rks-gov.net
4 Fushë Kosovë Ilir Hasani +383 XX XXX XXX ilir.hasani@rks-gov.net
5 Gjakovë Gjevalin Nikollbibaj +383 XX XXX XXX gjevalin.nikollbibaj@rks-gov.net
6 Gjilan Bekim Salihu +383 XX XXX XXX bekim.salihu@rks-gov.net
7 Drenas Ruzhdi Lestrani +383 XX XXX XXX Ruzhdi.lestrani@rks-gov.net
8 Graçanicë Nikolla Marinkovic +383 XX XXX XXX nikola.marinkovic@rks-gov.net
9 Heni i Elezit Nexhmedin Daci +383 XX XXX XXX nexhmedin.daci@rks-gov.net
10 Istog Agon Dreshaj +383 XX XXX XXX agon.dreshaj@rks-gov.net
11 Junik Zenun Shala +383 XX XXX XXX zenun.shala@rks-gov.net
12 Kaçanik Qamil Stagova +383 XX XXX XXX qamil.stagova@rks-gov.net
13 Kamenicë Diana Kryeziu +383 XX XXX XXX diana.kryeziu@rks-gov.net
14 Klinë Besnik Marku +383 XX XXX XXX besnik.marku@rks-gov.net
15 Kllokot Zarko Dejanovic +383 XX XXX XXX dejanoviczarko@yahoo.com
16 Leposaviq FIlan Fisteki +383 XX XXX XXX email@domain.com
17 Lipjan Safete Amerllahu +383 XX XXX XXX Safete.amerllahu@rks-gov.net
18 Malishevë Bashkim Krasniqi +383 XX XXX XXX bashkim.krasniqi@rks-gov.net
19 Mamushë Fahriye Mazrek +383 XX XXX XXX fahriye.mazrek@outlook.com
20 Mitrovicë Artan Berisha +383 XX XXX XXX Artan.A.Berisha@rks-gov.net
21 Mitrovicë e veriut Dejan Krsmanovic +383 XX XXX XXX dejan.krsmanovic@rks-gov.net
22 Artana Bojan Peric +383 XX XXX XXX bojan.peric@rks-gov.net
23 Obiliq Arben Berisha +383 XX XXX XXX arben.berisha@rks-gov.net
24 Partesh Dragan Simijonovic +383 XX XXX XXX dragan.simijonovic@rks-gov.net
25 Peja Mustafe Nila +383 XX XXX XXX mustafe.nila@rks-gov.net
26 Podujeva U.D. Saranda Stublla +383 XX XXX XXX saranda.a.stublla@rks-gov.net
27 Prishtina Donat Lushaku +383 XX XXX XXX donat.lushaku@rks-gov.net
28 Prizreni Sencar Karamuco +383 XX XXX XXX sencar.karamuco@rks-gov.net
29 Rahovec Afrim Oruqi +383 XX XXX XXX afrim.oruqi@rks-gov.net
30 Ranillug Ivan Dencic +383 XX XXX XXX Ivandencic@rks-gov.net
31 Skenderaj Aferdita Seferi +383 XX XXX XXX aferdita.seferi@rks-gov.net
32 Suhareka Armend Krasniqi +383 XX XXX XXX meni_10@hotmail.com
33 Shtërpca Julija Lazarevic +383 XX XXX XXX Julija.lazarevic@rks-gov.net
34 Shtime Grejtlab Emini +383 XX XXX XXX grejtalb.emini@rks-gov.net
35 Vitia Majlinda Ostrogllava +383 XX XXX XXX majlinda.ostrogllava@rks-gov.net
36 Vushtrri Albanez Tahiraj +383 XX XXX XXX albanez.tahiraj@rks-gov.net
37 Zubin Potok FIlan Fisteki +383 XX XXX XXX email@domain.com
38 Zveçan FIlan Fisteki +383 XX XXX XXX email@domain.com

Qasje në dokumente publike

E DREJTA PËR QASJE NË DOKUMENTE ZYRTARE

E drejta e qasjes në dokumente publike është e drejtë themelore në një shoqëri të lirë dhe demokratike dhe një nga treguesit e nivelit të transparencës dhe llogaridhënies së autoriteteve publike kundrejt qytetarëve, shoqërisë civile, mediave etj.

Shkarko kërkesën për qasje në dokumente publike Shkarko ligjin për qasje në dokumente publike

Kërkesat për qasje në dokumente publike në AKK mund t'i drejtoni tek:

akk@rks-gov.net

Zyrtari përgjegjës për sinjalizim në Agjencinë Kadastrale të Kosovës:

Edona.Kutllovci@rks-gov.net

Frogot Password?

Lost your password? No problem! Enter your email address to verify your account.

Alerady a member?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net