Agjencia Kadastrale e Kosovës pret në takim drejtorë të Administratës Tatimore të Kosovës

09/06/2023

Në vazhdimësi të aktiviteteve të Agjencisë Kadastrale të Kosovës me qëllim të koordinimit dhe bashkëpunimit më të mirë ndërinstitucional Zv.Drejtori i përgjithëm i AKK-së z.Avni Ahmeti me bashkëpunëtorë, priti në takim Z.Ekrem Hysenaj - Drejtor i Departamentit për Zhvillim dhe Koordinim të Projekteve Zhvillim dhe Koordinim të Projekteve, Valbona Krasniqi, zv.Drejtor / Dep. Procedura dhe Kualitet të Mbledhjes së Detyrueshme, Nahit Sharku, Drejtor / Dep. për Menaxhimin e Mbledhjes së Borxheve dhe Bujar Demolli / Teknologjia Informative - Div. Zhvillimi i Aplikacioneve nga Administrata Tatimore e Kosovës.
Temat e diskutimit ishin zhvillimet e fundit të AKK-së me qëllim digjitalizimit të regjistrimit të barrës tatimore, trajtimin e vlerës së borxhit tatimor, shfrytëzimin e adresave të bizneseve tatimpaguese, etj. AKK-ja u zotua që do të bëjë anagazhim maksimal në plotësimin e kërkesave të ATK-së, por të njejtën kohë edhe nga ATK-ja u kërkua që të përmbushen obligimet e ture konform kërkesave të AKK-së.
Në fund të takimit të dyja institucionet u dakorduan që të vazhdojnë bashkëpunimin dhe koordinimin e ndërsjelltë për të arritur me sukses qëllimet e përbashkëta për lehtësim dhe digjitalizim të procedurave administrative.

Shpërndaje në:

Të tjera

Takim me përfaqësuesin e GIZ-it Gjerman

29/09/2023

Projekti për matjen e rrugëve të reja në teren

28/09/2023

Mbahet takimi i radhës i Komitetit të praktikave të mira

20/09/2023

AKK pret në takim ekspertët e USAID-it në kuadër të Aktivitetit Qeverisja e Pronës

14/09/2023

AKK monitoron në terren aktivitetet në kuadër të projektit Rilevimi Aerofotogrametrik i Territorit të Republikës së Kosovës

13/09/2023
Frogot Password?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net