Agjencia Kadastrale e Kosovës takon Kryetarin e EuroGeographics

19/03/2024

Në vazhdën e pjesëmarrjes në Asamblenë e Përgjithshme, delegacioni i AKK-së ka takuar Kryetarin e EuroGeographics z. Colin Bray, Sekretaren e Përgjithshme dhe Drejtoren Ekzekutive zj. Sallie Payne Snell dhe Menagjeren e komunikimit zj. Patricia Sokacova.
AKK njoftoi të pranishmit me të arriturat e deritanishme si dhe planet e sfidat në zhvillimin e Kadastrit në Republikën e Kosovës. Gjithashtu palët u zotuan rreth bashkëpunimit për paraqitjen e të dhënave në hartën regjionale Evropiane, si dhe u diskutua koordinimi rreth përcaktimit të orarit të mbajtjes së Konferencës ndërkombëtare në Republikën e Kosovës për rolin e të dhënave gjeohapësinore.
AKK shfrytëzoi rastin të falënderoj përfaqësuesit e EuroGeographics për bashkëpunimin dhe përkrahjen e vazhdueshme profesionale dhe u pajtuan për thellim të këtij bashkëpunimi edhe në të ardhmen.

Shpërndaje në:

Të tjera

Drejtori Ekzekutiv i AKK-së pret në takim Ipeshkvin e Kosovës

18/04/2024

Agjencia Kadastrale e Kosovës po digjitalizon procesin për licencimin e gjeodetëve

17/04/2024

Drejtori ekzekutiv i AKK-së pret në takim Kryeshefin ekzekutiv të KEK-ut

16/04/2024

Publikimi i çmimeve të shitblerjeve dhe vlerësimit të pronës

16/04/2024

Vizitë studimore në Kroaci dhe Slloveni

15/04/2024
Frogot Password?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net