AKK pret në takim pjesëtarë të FSK-së

09/02/2024

Sot në ambientet e Agjencisë Kadastrale të Kosovës Zv. Drejtori Ekzekutiv Avni Ahmeti së bashku me Avni Rrustemin Specialist i Hartografisë dhe GIS-it, priti në takim pjesëtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës.
Qëllimi i takimit ishte ngritja e nivelit të bashkëpunimit në fushën e Hartave Digjitale Topografike dhe Hartave tematike, si dhe mundësia e shfrytëzimit të tyre për nevoja të FSK-së.
Zv. Drejtori Ahmeti mes tjerash i informoi ata për edhe për kapacitetet e Gjeoportalit, llojet e produkteve te AKK-së, si dhe sfidat dhe planet e AKK-së për vitin 2024.

Shpërndaje në:

Të tjera

Agjencia Kadastrale e Kosovës po merr pjese në konferencën regjionale “Dita e Infrastrukturës Kombëtare të Informacioneve Hapësinore -2024”

22/02/2024

Agjencia Kadastrale e Kosovës pret në takim Drejtorin Ekzekutiv të Administratës Tatimore të Kosovës

21/02/2024

Agjencia Kadastrale e Kosovës merr pjesë në takimin online të UN-GGIM për Evropë dhe UN-GGCE

20/02/2024

Shpërndahen licencat për gjeodetë dhe kompani gjeodete

16/02/2024

Vazhdon mbështetja e OSBE-së për AKK-në me praktikantë në Zyren ligjore

16/02/2024
Frogot Password?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net