AKK lancon ueb faqen e re

15/11/2022

Me qëllim të forcimit të komunikimit me palë të ndryshme të interesit dhe informimit sa më të qartë dhe të shpejtë mbi aktivitetet, produktet, projektet dhe shërbimet e saja Agjencia Kadastrale e Kosovës ka zhvilluar ueb faqen e re zyrtare. Ueb faqja e re është konceptuar në atë mënryë që të jetë sa më lehtë e navigueshme, të jetë e fokusuar në shërbime dhe të ketë bosht të saj qytetarin.  

Shpërndaje në:

Të tjera

Takim me përfaqësuesin e GIZ-it Gjerman

29/09/2023

Projekti për matjen e rrugëve të reja në teren

28/09/2023

Mbahet takimi i radhës i Komitetit të praktikave të mira

20/09/2023

AKK pret në takim ekspertët e USAID-it në kuadër të Aktivitetit Qeverisja e Pronës

14/09/2023

AKK monitoron në terren aktivitetet në kuadër të projektit Rilevimi Aerofotogrametrik i Territorit të Republikës së Kosovës

13/09/2023
Frogot Password?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net