Zv. Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kadastrale të Kosovës, në paraqitje televizive

24/05/2023

Zv. Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kadastrale të Kosovës, në paraqitjen e tij televizive për TV Dukagjini ka folur mbi planet dhe objektivat në fushën e Kadastrit, Administrimit të Pronës dhe Infrastrukturës Kombëtare për Informacion Hapësinor në vend.


Shpërndaje në:

Të tjera

Ekspertët e AKK-së diskutojnë për projektet e reja në zhvillim

09/06/2023

Agjencia Kadastrale e Kosovës pret në takim drejtorë të Administratës Tatimore të Kosovës

09/06/2023

Miratohet Projektligji për Kadastër të Pronës së Paluajtshme

07/06/2023

Agjencia Kadastrale e Kosovës mban trajnim për të gjithë noterët e Kosovës

03/06/2023

Agjencia Kadastrale e Kosovës ka mbajtur takimin me Donatorë

02/06/2023
Frogot Password?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net