AKK, mbanë takim me KFOR-in Britanik

15/08/2023

Në ambientet e Agjencisë Kadastrale të Kosovës është mbajt takim në mes të z. Avni Ahmeti, zv. Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë dhe përfaqësuesve të KFOR-it Britanik.
Qëllimi i takimit ishte informimi i ndërsjellët për punët dhe aktivitet e AKK-së, mundësia e bashkpunimit dhe e shkëmbimit  të disa të dhënave statistikore.

Shpërndaje në:

Të tjera

Takim me përfaqësuesin e GIZ-it Gjerman

29/09/2023

Projekti për matjen e rrugëve të reja në teren

28/09/2023

Mbahet takimi i radhës i Komitetit të praktikave të mira

20/09/2023

AKK pret në takim ekspertët e USAID-it në kuadër të Aktivitetit Qeverisja e Pronës

14/09/2023

AKK monitoron në terren aktivitetet në kuadër të projektit Rilevimi Aerofotogrametrik i Territorit të Republikës së Kosovës

13/09/2023
Frogot Password?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net