Njoftim

03/01/2024

Shtohet numri i shërbimeve të Agjencisë Kadastrale në eKosova.
Me qëllim të thjeshtësimit dhe lehtësimit të procedurave administrative, Agjencia Kadastrale e Kosovës ka lansuar tri shërbime të reja për biznese në platformën eKosova:

1. Certifikata mbi të drejtat në pronën e paluajtshme;
2. Koordinatat e njësisë kadastrale dhe
3. Kopja e planit për njësi kadastrale.

Këto shërbime kanë ndikim të drejtpërdrejt në të bërit biznes.

Shpërndaje në:

Të tjera

Përmbyllet me sukses punëtoria 3 ditore e organizuar nga AKK-ja për hartimin e planit strategjik të punës për implementimin e Ligjit për kadastër

13/06/2024

Hartimi i planit strategjik të punës për implementimin e Ligjit për kadastër

11/06/2024

Takim me UNDP për qeverisjen e mirë të të dhënave

11/06/2024

Vazhdon punimet e rregullta Komiteti për Administrimin e Tokës dhe Infrastrukturës Kombëtare për Informacionin Hapësinor (IKIH) të Republikës së Kosovës

07/06/2024

Agjencia Kadastrale e Kosovës organizon takimin e rregullt koordinues me donator

05/06/2024
Frogot Password?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net