Dita Botërore e Gjeodetit

21/03/2024

Me rastin e Ditës Botërore të Gjeodetit, Agjencia Kadastrale e Kosovës uron komunitetin gjeodet në Republikën e Kosovës dhe kudo ndodhen ata.
Bashkëpunimi me ju është i domosdoshëm edhe në këtë vit të reformave legjislative dhe administrative në fushën e e gjeodezisë dhe kadastrës.
Andaj urojmë suksese dhe punë të palodhshme për secilin nga ju, për rezultate të përbashkëta me AKK-në, në ofrimin e shërbimeve sa më të mira për qytetarët e vendit.

Shpërndaje në:

Të tjera

Drejtori Ekzekutiv i AKK-së pret në takim Ipeshkvin e Kosovës

18/04/2024

Agjencia Kadastrale e Kosovës po digjitalizon procesin për licencimin e gjeodetëve

17/04/2024

Drejtori ekzekutiv i AKK-së pret në takim Kryeshefin ekzekutiv të KEK-ut

16/04/2024

Publikimi i çmimeve të shitblerjeve dhe vlerësimit të pronës

16/04/2024

Vizitë studimore në Kroaci dhe Slloveni

15/04/2024
Frogot Password?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net