Drejtori ekzekutiv i AKK-së pret në takim Kryeshefin ekzekutiv të KEK-ut

16/04/2024

Në vazhdën e angazhimeve për intensifikim të bashkëpunimit me institucionet e tjera, me qëllim të digjitalizimit të shërbimeve dhe thjeshtësimit të procedurave administrative sot gjatë ditës Zv. Drejtori ekzekutiv i AKK-së Avni Ahmeti priti në takim Ud. Kryeshefin ekzekutiv të KEK-ut Bekir Gërguri.
Temë qëndrore e takimit ishte ofrimi i bashkëpunimit nga ana e AKK-së sa i përket çështjeve pronësore në realizimin e projekteve te KEK-ut. Temë tjetër diskutimi ishte edhe unifikimi i emërtimeve te KEK-ut, praktikë kjo e realizuar nga AKK-ja edhe për institucione tjera, tash e disa vite me qëllim të ngritjes së kualitetit të të dhënave. U diskutua gjithashtu edhe për ofrimin e qasjes në SIKTK edhe për gjeodetët e KEK-ut.

Shpërndaje në:

Të tjera

Përmbyllet me sukses punëtoria 4 ditore e organizuar nga AKK-ja për Udhëzuesit e punës

24/05/2024

Vazhdojnë në ditën e dytë punimet e punëtorisë për krijimin e Udhëzuesve të punës

23/05/2024

Agjencia Kadastrale e Kosovës organizon punëtori disa ditore për krijimin e Udhëzuesve të punës

22/05/2024

Ndërlidhja e qytetarit me adresë

21/05/2024

Reformat në legjislacion dhe projektet e planifikuara nga AKK prezentohen në Konferencën e Bankës Botërore për Tokën

17/05/2024
Frogot Password?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net