Vazhdojnë punimet në objektin e ri të Agjencisë Kadastrale të Kosovës

18/06/2024

Gjatë të premtes zv. Drejtori ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës z.Avni Ahmeti me një pjesë të stafit vizitoi punimet në objektin e ri të AKK-së. Punimet në objekt po zhvillohen sipas dinamikës së paraparë me projekt dhe pritet të finalizohen shumë shpejt.
Ky institucion i cili për momentin shfrytëzon objektin e Arkivës së Kosovës pritet që shumë shpejt të bëhet me objekt të ri, me kushte më të mira për punë dhe hapësirë më të përshtatshme për kryerjen e aktiviteteve të tij.

Shpërndaje në:

Të tjera

Drejtori ekzekutiv i AKK-së pret në takim Kryetarin e Komunës së Skënderajit

03/07/2024

Qeveria e Republikës së Kosovës aprovon edhe udhëzimin e fundit administrativ të ligjit të ri për kadastër të pronës së paluajtshme

28/06/2024

AKK pret në takim kompanitë gjeodete të licencuara

27/06/2024

Përmbyllet me sukses punëtoria 3 ditore e organizuar nga AKK-ja për hartimin e planit strategjik të punës për implementimin e Ligjit për kadastër

13/06/2024

Hartimi i planit strategjik të punës për implementimin e Ligjit për kadastër

11/06/2024
Frogot Password?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net