AKK pret ne takim Nënkryetarin e Komunës së Novobërdës

09/02/2024

Zv Drejtori ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës Avni Ahmeti, priti sot në takim nënkryetarin e Komunës së Novobërdës, z. Bajrush Ymeri. Qëllimi i këtij takimi ishte të diskutohej procesi i emërimit të rrugëve në këtë komunë, një hap i rëndësishëm për zhvillimin e projektit të Bankës Botërore për kompletimin e Sistemit të Adresave.
Përveç kësaj, në takim u bisedua edhe për fillimin e fazës së dytë të këtij projekti, përfshirë vendosjen e emrave të rrugëve në 4 komunat e mbetura, pjesë e të cilave është edhe Komuna e Novobërdës, si dhe vendosjen e numrave në 20 komuna të tjera.
Nënkryetari Ymeri i premtoi AKK-së mbështetjen e komunës për realizimin e sukseshëm të projektit meqë për të njejtin është nënshkruar edhe Memorandum bashkëpunimi vitin e kaluar mes dy institucioneve.

Shpërndaje në:

Të tjera

Agjencia Kadastrale e Kosovës po merr pjese në konferencën regjionale “Dita e Infrastrukturës Kombëtare të Informacioneve Hapësinore -2024”

22/02/2024

Agjencia Kadastrale e Kosovës pret në takim Drejtorin Ekzekutiv të Administratës Tatimore të Kosovës

21/02/2024

Agjencia Kadastrale e Kosovës merr pjesë në takimin online të UN-GGIM për Evropë dhe UN-GGCE

20/02/2024

Shpërndahen licencat për gjeodetë dhe kompani gjeodete

16/02/2024

Vazhdon mbështetja e OSBE-së për AKK-në me praktikantë në Zyren ligjore

16/02/2024
Frogot Password?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net