Drejtori Ekzekutiv i AKK-së pret në takim Ipeshkvin e Kosovës

18/04/2024

Drejtori Ekzekutiv i AKK-së Avni Ahmeti priti në takim Imzot Dodë Gjergji, Ipeshkëv i Kosovës. Temë e takimit ishte mundësia e unifikimit të emërtimeve të Kishës Katolike, praktikë kjo e realizuar nga AKK-ja edhe për institucione tjera, me qëllim të ngritjes së kualitetit të të dhënave. Në anë tjetër AKK-ja do të angazhohet maksimalisht, për bashkëpunim të frytshëm me akterët e këtij institucioni fetar, me qëllim të krijimit të lehtësirave procedurale për realizimin e projekteve kapitale të planifikuara.


Shpërndaje në:

Të tjera

Përmbyllet me sukses punëtoria 4 ditore e organizuar nga AKK-ja për Udhëzuesit e punës

24/05/2024

Vazhdojnë në ditën e dytë punimet e punëtorisë për krijimin e Udhëzuesve të punës

23/05/2024

Agjencia Kadastrale e Kosovës organizon punëtori disa ditore për krijimin e Udhëzuesve të punës

22/05/2024

Ndërlidhja e qytetarit me adresë

21/05/2024

Reformat në legjislacion dhe projektet e planifikuara nga AKK prezentohen në Konferencën e Bankës Botërore për Tokën

17/05/2024
Frogot Password?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net