AKK pret në takim kompanitë gjeodete të licencuara

27/06/2024

Me qëllim të informimit dhe diskutimit, për punët dhe aktivitetet që janë duke u realizuar nga Agjencia Kadastrale e Kosovës, sot është mbajtur takim me përfaqësuesit e kompanive të licencuara gjeodete.
Drejtori Ekzekutiv z. Avni Ahmeti me bashkëpunëtor i informuan në detaje për punët, aktivitetet dhe projektet që janë duke u zhvilluar në AKK, me theks të veçantë për procesin e projektit të Rindërtimit të Kadastrit dhe finalizimit të udhëzuesve të punës, të cilët janë në diskutim publik deri më datën 01.07.2024.
Nga AKK u kërkua që kompanitë gjeodete respektivisht gjeodetët e licencuar të marrin pjesë në të gjitha aktivitetet që janë duke u realizuar në mënyrë që të kemi produkte dhe dokumente sa më kualitative.

Shpërndaje në:

Të tjera

Drejtori ekzekutiv i AKK-së pret në takim Kryetarin e Komunës së Skënderajit

03/07/2024

Qeveria e Republikës së Kosovës aprovon edhe udhëzimin e fundit administrativ të ligjit të ri për kadastër të pronës së paluajtshme

28/06/2024

Vazhdojnë punimet në objektin e ri të Agjencisë Kadastrale të Kosovës

18/06/2024

Përmbyllet me sukses punëtoria 3 ditore e organizuar nga AKK-ja për hartimin e planit strategjik të punës për implementimin e Ligjit për kadastër

13/06/2024

Hartimi i planit strategjik të punës për implementimin e Ligjit për kadastër

11/06/2024
Frogot Password?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net