Drejtori ekzekutiv i AKK-së pret në takim Kryetarin e Komunës së Skënderajit

03/07/2024

Në një takim të përbashkët informues gjatë të martës Zv.Drejtori Ekzekutiv i AKK-së z.Avni Ahmeti priti Kryetarin e Komunës së Skënderajit z. Fadil Nura shoqëruar edhe nga Drejtoresha për Kadastër dhe Gjeodezi në këtë komunë znj. Blerta Dobra Geci.
Drejtori Ahmeti informoi kryetarin Nura për projektet dhe aktivitet aktuale të Agjencisë Kadastrale të Kosovës me fokus në projektet e Rindërtimit të kadastrit dhe Korrekitmit të të dhënave për të cilat kërkoi bashkëpunimin dhe angazhimin maksimal edhe nga ana e nivelit lokal me qëllim të përfitimit sa më të madh të qytetarëve nga këto projekte.
Në anën tjetër edhe Kryetari Nura premtoi mbështetjen e tij dhe bashkëpunim në të gjitha aktivitetet e AKK-së që ndërlidhen me komunën që ai udhëheq për ngritjen e cilësisë së shërbimeve kadastrale dhe realizim sa më të sukseshëm të projekteve.

Shpërndaje në:

Të tjera

Qeveria e Republikës së Kosovës aprovon edhe udhëzimin e fundit administrativ të ligjit të ri për kadastër të pronës së paluajtshme

28/06/2024

AKK pret në takim kompanitë gjeodete të licencuara

27/06/2024

Vazhdojnë punimet në objektin e ri të Agjencisë Kadastrale të Kosovës

18/06/2024

Përmbyllet me sukses punëtoria 3 ditore e organizuar nga AKK-ja për hartimin e planit strategjik të punës për implementimin e Ligjit për kadastër

13/06/2024

Hartimi i planit strategjik të punës për implementimin e Ligjit për kadastër

11/06/2024
Frogot Password?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net