Lajme

30/01/2024

Vazhdon punimet në ditën e dytë punëtoria për hartimin e Udhëzimeve administrative për Ligjin e Kadastrit

Po vazhdon punimet në ditën e dytë punëtoria katërditore e organizuar nga Agjencia Kadastrale e Kosovës për hartimin e Udhëzimeve administrative që ...

Lexo më shumë
Frogot Password?

Lost your password? No problem! Enter your email address to verify your account.

Alerady a member?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net