Lajme

29/05/2024

AKK pret në takim përfaqësuese nga Programi i USAID-it Drejtësia Komerciale

Zv.Drejtori ligjor në Agjencinë Kadastrale të Kosovës Bashkim Shaqiri me bashkëpunëtorë priti në takim përfaqësuese nga Programi i USAID-it Drejtësia Komerciale. Temë ...

Lexo më shumë
Frogot Password?

Lost your password? No problem! Enter your email address to verify your account.

Alerady a member?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net