Lajme

24/10/2023

AKK-ja pret në takim AKKVP-në

Zv. Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kadastrale të Kosovës Z. Avni Ahmeti, së bashku me Zv. Drejtorin Ligjor dhe Zv. Drejtorin e ...

Lexo më shumë
Frogot Password?

Lost your password? No problem! Enter your email address to verify your account.

Alerady a member?

Ankesë

Kontakte

AKK

Rr. "Arbënor dhe Astrit Dehari" No. 25 

Ndërtesa e Arkivit / Kati II

10000, Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel: 038 512 353

Email: akk@rks-gov.net